În data de 13 august 2015, Consiliul Județean Constanța, a organizat, la sediul Primăriei Orașului Murfatlar, o conferință de presă pentru prezentarea contractului de lucrări „Închiderea depozitelor de deșeuri urbane neconforme – Hârșova, Cernavodă, Techirghiol, Murfatlar și Medgidia”. Contractul se implementează în cadrul programului de investiții “Sistem de management integrat al deșeurilor în județul Constanța”, proiect cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională.

Acest contract de lucrări, în valoare de 31.372.940,35 lei (fără TVA) este implementat de asocierea de companii S.C. Polaris M Holding S.R.L., S.C. Iridex Group Import Export S.R.L. și S.C. Iridex Group Constructii S.R.L..

Lucrările care se execută în cadrul contractului sunt: proiectarea, execuția și finalizarea lucrărilor de închidere a depozitelor de deșeuri urbane neconforme din localitățile Hârșova, Cernavodă, Techirghiol, Murfatlar și Medgidia, precum și remedierea oricăror defecte ale acestora. Termenul de finalizare al contractului este 01.10.2015.

Jurnaliștii prezenți la eveniment au participat inclusiv la o vizită tehnică în șantierele contractului de lucrări la Cernavodă, Medgidia și Murfatlar.

 

Vezi aici înregistrarea video a conferinței

Vezi aici o galerie foto a evenimentului